219.- Hem visitat la subdelegació del govern de Tarragona i ens hem entrevistat a en Santiago Castellà.-

 El passat dimarts dia 16 de gener visitàrem la Subdelegació del Govern de Tarragona i ens entrevistàrem amb el subdelegat en Santiago Castellà.-

En J.M. Ferra, en Santiago Castellà i n'Andrea Barrionuevo

Li exposarem per un costat el pla general de la Causa Cooppel per la Pau i per altra el TRFG sobre la prevenció del suïcidi de n'Andrea.

Sobre el pla general de la Causa Cooppel per la Pau es centra en la investigació acció de les necessitats de la ciutadania en les relacions humanes i en el com?. 

Les tasques clau són la conversa i la lectura.

La UNESCO té el lema "Construir la Pau en la Ment de les Persones", nosaltres cerquem el com?.

Per mitja de la conversa responem a les necessitats de les persones sobre qüestions, problemes, conflictes, sobre el dol, sobre els aprenentatges de les llengües del nostre país (Gambia, Marroc i Ucraïna), voluntariat per la llengua i sobre l'aprenentatge per a totes les edats disponibles a llars municipals, centres de dia i a residències assistides. Dre

Tenim dos blogs dedicats als Drets Humans "Escoltem-nos" a la ciutat de Tarragona i un altra al Priorat entre els trenta blogs dedicats a temes específics de la Causa  Cooppel per la Pau.

A l'institut Antoni de Martí Franquès portem des de 2011 sobre la família amb menors d'edat i els aprenentatges a l'ESO, a l'Ateneu sobre temes culturals, en AVF Segle XXI en temes veïnals en mediació, en la Federació Catalana de Voluntariat Social en temes socials. I en atenció telemàtica estem oberts a arreu al Priorat, a tot el món en les jornades Dim Edu Global i en el projecte APLICA que tracta l'IA en educació a nivell de Catalunya.

Tres camps són per ajudar-nos a empoderar: des del silenci mental l'entrenament de la ment, l'entrenament de la ment i del cos, la conversa i els jocs a l'abast i que és poden fabricar. Ment- Cos i Ment i Entorn Proper a l'Abast.

L'entrevista durà 45 minuts, va ser molt cordial, es va manifestar la seva disposició a ajudar-nos i li sol·licitarem que estem interessats en les relacions internacionals amb la UNESCO i en els consells i comitès científics.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024