208.- Reunió amb el Port de Tarragona

 Donem a conèixer els programes i projectes de la Causa Cooppel per la Pau (CERADAI) com a pla general d'actuacions en el territori

Avui la visita institucional del Port de Tarragona 

Dijous, dia 19 d'octubre de 2023 a les 11 hores



Un preciós paisatge avui que està núvol en l'esperança a què plogui



Natura i eines indústrials


Entrevista amb na Marta Virgili

Avui he tingut una reunió amb el Port de Tarragona, amb na Marta Virgili, cap de relacions institucionals i presidència del Port de Tarragona. 

Ho he fet com a responsable de CERADAI- Causa Cooppel per la Pau, 2030, també formo part de 15 juntes directives de diverses associacions de la ciutat de Tarragona, , del Priorat, de la demarcació territorial del camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, també una amb seu a Barcelona i una altra a Madrid.

La iniciativa solidària consisteix en recopilar experiències de la pràctica del Cooppel en la visita del museu així com de les sales d'exposicions, de l'espai urbà, del comercial del Port i de tot l'espai natural del seu voltant.

Per això ja participem també en les activitats de l'Arxiu del Port. I sobre tot de l'interessant centenari del rellotge 

M'ha facilitat els contactes de la direcció del Museu i del projecte educatiu del Port.



Amb el llibre entre les mans de Coia Escoda i Ramón Aloguín   Un rellotge centenari (1922-2022)  La torre rellotge del port de Tarragona


Avui he expressat el gran valor  cultural, educatiu i social de l'accés lliure i de la gratuïtat del museu i de les diverses activitats obertes a les escoles, instituts i a les associacions de la ciutat. És un gran valor per a la ciutadania, a les famílies i a les persones, de gran pes econòmic dins del marc de la ciutat Patrimoni de la Humanitat. Al final na Marta ha donat la veu al programa mensual col·laborador de ràdio Falset "Priorem Priorat" que enguany complim 15 anys.

Horari del Museu del Port

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024