192.- En Ferran, jm de CERADAI, presidirà la coordinadora territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social.-

 En Ferran, jm de CERADAI, impulsor de la Causa Cooppel per la Pau, presidirà la coordinadora territorial de Tarragona (Camp de Tarragona, el Priorat i les Terres d'Ebre) de la Federació Catalana de Voluntariat Social, que la formen 44 associacions.-

En el seu discurs prèvia la votació ha destacat tres aspectes:

1.- Circumstàncies.-

Estem a la Federació des de l'any 2001, aleshores estava Santiago Camós com a coordinador territorial, portem federats 22 anys, la present candidatura era per no deixar un buit en l'ocasió del període electoral que no es presentes ningú i per donar suport a una  o fins una tercera candidatura. 

Tots tenim limitacions de temps i de salut. La pandèmia també ens ha marcat molt.

2.- Mòbils.-

Ens uneix l'estima per la Federació, a més estic fent una tesi postulant sobre el voluntariat i la solidaritat i l'aprendre a aprendre sempre. Estic disponible amb temps de pont tant aviat com surti una iniciativa, donarem pas. Sou molt vàlides totes les persones i estic per aprendre i donar pas, en quan sigui necessari. Aprendre i acompanyar-vos de forma equilibrada, intensa i saludable. 

La tesi postulant es basa en la motivació segons A. Maslow, els judicis ètics i morals de L. Kohlberg i els processos de la Teoria del PASS i del DNCAS, basada en el Cooppel, una pràctica d'entrenament lúdic cooperatiu en l'aprendre a aprendre sempre i a tot arreu. Es basa principalment en la conversa i en els jocs de taula i de tauler que les persones jugadores es fabriquen segons els seus interessos, les seves necessitats i les seves capacitats.

COOPPEL: marca de la causa per la pau i la sostenibilitat i pla pel sentit comú en l'aprendre a aprendre sempre per a la promoció de la cooperació de les persones i de les entitats locals. Coop+pel+ persones i entitats locals. 

3.- Disponibilitat.-

Col·laborar en representar, en donar a conèixer i amb l'ajuda de tots vosaltres el valor afegit de la federació, promoure les estratègies d'empoderament, de projectes personals i d'entitats comuns, la recerca del voluntariat social en el territori dins de moltes formes de voluntariat i practicar la proximitat a les persones, als grups, a les famílies i a les entitats. En missatges conjunts, espais presencials i en formes digitals.







Amb el president i els membres del Consell Directiu de la Federació Catalana de Voluntariat Social amb seu a Barcelona d'esquerra a dreta:

N'Eulàlia Màs Conde, directora, Jordi Rodríguez d'AFANOC coordinador territorial des del 2021 fins avui, ara sortint, en Ramon Nicolau president, en Josep Maria Ferran nou coordinador electe, en Josep Masip secretari general i na Laura Justícia, secretària tècnica territorial.

Més informació:





https://voluntaris.cat/wp-content/uploads/2022/07/cv-consell-directiu-juny-23.pdf


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024