186.- Donar-se a conèixer i construir teoria i pràctica. De la gira pel Priorat a la gira de València i Andalusia.-

 De la gira pel Priorat a la gira de València i Andalusia.-

Gira 2023 del Priorat

https://notespremsacausacooppelperlapau.blogspot.com/2023/04/39-causa-i-concert-cooppel-per-la-pau.html

1.- Una nova gira de dues setmanes.-

En aquest mes d'abril farem una gira per València, Almeria i Málaga. Visitarem les universitats, associacions, museus, espais naturals, etc.

Aprofitarem l'oportunitat d'INSERSO 2023

2.- Farem contactes i exposarem la Causa Oferta Cooppel per la Pau.

La Causa Oferta Cooppel per la Pau proposa invitar a les persones al concert Cooppel per la Pau que presenta totes les possibles activitats: converses, tallers, projectes, associacions... en trobar sentit a la comunicació, a la creativitat i a la cooperació. Fomentem la creació de grups i equips que funcionen com a cooperatives d'aprendre a aprendre inclusivament i solidària activa.

Tot moment i en tot lloc és una oportunitat per aprendre a aprendre inclusivament i solidària activa, fent-nos més competents en cnstruir la pau en la ment de les persones de cara els ODS 2030.

3.- Base teòrica d'estudis superiors i universitaris.-

Postulem per tesi de difusió pública d'interès social.

Ens fonamentem en el marc teòric, conceptual, humanístic i científic de la Neurociència, la IA ,... fonamentat en els principis dels diversos models psicològics com el psicoanàlisi, conductisme, cognitivo conductista, sistèmica relacional, etc. que denominem:

4.- Neurodecisiologia Comentalista.

Des de l'actitud de la Research Action (Investigació-Acció) i la Pràctica Reflexiva. Ens centrem en la presa de decisions i la importància de la Neurociència, tot utilitzant els "comentaris" per arribar a descobrir el sentit comú cooperatiu ( vet aquí la marca Cooppel) i els seus valors estètics, de bondat (ètica i moral) i de sostenibilitat ecològico-econòmica. El tradicional bo, bonic i barat.

No és clínica sinó exclusivament educativa. Els aspectes clínics és per als professionals de la salut

A més ens concretem de forma pragmàtica en la teoria de la psicologia del PASS (1), amb tècniques de la Programació Neurolingüística PNL, de l'Anàlisi Transaccional (A.T.), l'aprenentatge cooperatiu amb els principis del joc de rols i d'estratègies.

"Es tracta d'aconseguir l'empoderament personal i col·lectiu amb el desenvolupament de l'autoritat mental sobre el funcionament neuro-mobilistic de la ment que apren, desapren i reapren a aprendre sempre"

5.- Com aconseguir-ho?

Per aconseguir-ho proposem organitzar o organitzem de forma gratuïta suport motivacional a persones amb: converses, tallers, suport tècnic de comunicació a associacions, cursos, jornades, gires, projectes universitaris d'aprenentatge serveis i concerts Cooppel per la Pau i a més participem en altres esdeveniments com a congressos, a simpòsiums, a jornades o actes culturals, socials o educatius

(1) El PASS s'inspira en la teoria i existeix la Bateria de Das i Naglieri-Cognitive Assesment System (DN-CAS)


Zona de la gira


Trajecte Tarragona-Almeria

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024