183.- J.M. Ferran elegit secretari de la Federació veïnal segle XXI de Tarragona.-

 Tesi postulant Causa Cooppel per la Pau 2030.

Àrea d'atenció Cooppel a les persones i a les associacions (1).

(1) És un programa de voluntariat social, investigació acció i pràctica reflexiva, potenciador de l'aprenentatge servei per a totes les edats i per a la universitat URV

Josep Maria Ferran elegit secretari de la Federació veïnal segle XXI de Tarragona Nord, Eixample i Centre i altres. Ja exercia en funcions des del 2019.

Portarà l'executiva de la secretaria d'actes a nivell intern, la secretaria de comunicació i la de mediació i en Drets Humans, en atenció a la víctima.

Responsable de les tasques:

- Secretaria de comunicació: Comunicació pública i en general i conferenciant sobre les tasques adjudicades a les AAVV que ho demanin. Informació, orientació i assessorament en suport motivacional.

- Secretaria d'actes: Aixecar i certificar les actes, la part administrativa la portarà en Toni

- Programa Social d'atenció a les persones en mediació de qüestions, problemes o conflictes i en Drets Humans: Dol, aprenentatge de català oral, èxit escolar, tramitacions com a víctimes de.....

- Punt informatiu sobre la ciutat i el Priorat: Animació en dur a terme visites en famílies o en colles de les associacions els espais naturals, urbans i rurals, de la ciutat així com també dels espais del Priorat i del parc natural serra de Montsant i de Llaberia. 

- Mediació tècnica en el conveni entre la Cambra de la Propietat Urbana (CPUT) i la Federació veïnal Segle XXI sobre temes d'habitatge i de convivència.

Junta elegida per unanimitat pel període 2023-27

La nova junta directiva està formada a més per en Jacinto Moreno, president, en Toni Villalobos secretari i en Luis Trinidad sotspresident, amb les vocalies de tots els companys i companyes de les AAVV associades.-


Entre tots i totes formem un gran equip.
L'equip Segle XXI AVF que ha pogut estar present avui.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024