146.- El dissabte dia 5 de novembre: 2004-2022 Celebrarem el XVIII aniversari de la Trobada i Festa per la Pau

 


Varen participar un representant per les entitats següents: Associació Consejo Iberoamericano en Honor a la Calidad Educativa, Fundació Iberoamericana, Federació Catalana de Voluntariat Social, Institut de Ciències de l'Educació (URV), Federació de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya i Xarxa d'Escoles Associades a la UNESCO de Catalunya (XEAUC) i Ceradai. I la Coral de Tarragona que va fer la cloenda. La sala de l'Auditori d'aleshores Caisa Tarragona del carrer Pere Martell, estava plena de participants.


2004. Vàrem celebrar el XVè aniversari de l'agenda pública de Ceradai. El reconeixement honorífc iberoamericà i la presentació del projecte 2004-2007.



A.- 1989-2004.  XV aniversari d'agenda pública de Ceradai. Programes setmanals de ràdio (1989-1994), actes culturals al Priorat, Tarragona i Baix Camp, etc.

B.- El reconeixement honorífic iberoamericà. Per atendre consultes a xpertia.com i en agraïment de tres famílies: dos de Lima (El Perú) i una de Costa Rica. En la trobada internacional iberoamericana vaig aportar tres nous conceptes pragmàtics en la resolució de problemes en la presa de decisions: Decisiologia, Ment Fràgil i Teoria dels Nombres Decisoris.
El que és avui la tesi Causa Oferta Cooppel per la Pau en desenvolupament en Investigació-Acció Social.
Aquest conceptes i relats han estat exposats entres 2013 i 2019, en una ponència anual al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. 

C.- I el projecte 2004-2007
Culminarà en el 2007 en la creació de l'escola de pares i mares al Centre Cívic- Biblioteca de Torreforta i el reinici a la ràdio sant Pere i sant Pau emissora municipal. I l'inici de els jornades anuals d'educació i cultura Ceradai a la Sala Santiago Costa de la Diputació de Tarragona.

D.- El que es avui la Causa Oferta Cooppel per la Pau 2030.-




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024