117.- Sr. Ferran dirigirà de forma exclusiva l'Agència Central Única de la Causa Cooppel per la Pau a partir del dia 22 de juliol de 2022.-

 


Un dels objectius és deixar clar el que es pretén i perquè es concentren els esforços de forma exclusiva, centralitzada i única per la Causa.

Sr. Ferran dirigirà de forma exclusiva l'Agència Central Única d'Investigació de Drets Humans (ACUIDH) de la Causa Cooppel per la Pau a partir del dia 22 de juliol de 2022.-

Això suposarà deixar la resta de presidències i sost-presidències que ara ostenta en un total de número 10 per a quedar en participar com a secretaria, vocalia o assessorament en les raons associatives vigents.

Un dels problemes actuals es el seu nom de l'Agència que es definirà en les properes setmanes.

1.- La missió i les finalitats de l'Agència Central Única d'Investigació dels Drets Humans (ACUIDH) de la Causa Cooppel per la Pau són:

1.1.- La missió és donar a conèixer les avantatges, els beneficis, els efectes mentals i l'impacte a l'entorn local de la Causa Cooppel.

1.2.- Les finalitats són estar present, donar a conèixer, permetre, protegir i promoure les accions de la Causa Cooppel per la Pau a nivell local i mundial.

Cal dedicar una dedicació exclusiva per a ser present i donar-se a conèixer en les associacions, entitats, institucions, administracions privades i públiques, Parlament de Catalunya, Congrés dels Diputats, Senat, UNESCO, Nacions Unides, etc..

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024