65.- Ceradai forma part de la Plataforma Voluntariat ORG

 Associació Ceradai . Causa Internacional Cooppel per la Pau, entitat associada de la UNESCO en el 2000 i federada a la FCVS des de 2001 amb el número F-230 ha demanat formar part de la Plataforma Voluntariat ORG

https://plataformavoluntariado.org/vol-plus/inscripcion-ong/

Benvolgudes entitats,

 

Com ja sabeu, a través del programa Vol+ en el que col·labora la FCVS, la persona voluntària té l’oportunitat de certificar les competències assolides fent voluntariat. Aquest programa permet reconèixer l’aprenentatge que les persones voluntàries adquireixen durant la seva acció voluntària. Considerem que és un programa molt interessant per donar valor i reconeixement al nostre voluntariat.

 

Si esteu interessades en presentar les candidatures per fer l’acreditació de les persones del vostre equip de voluntariat, cal que primer, seguiu aquests passos abans del divendres 22 d’octubre:

 

  1. Inscriviu-vos a la Plataforma del Voluntariado (PVE) com a entitat, podeu fer-ho de manera molt senzilla a través de la web de la PVE.

 

És necessari seleccionar que formeu part d’una entitat sòcia de la PVE, en aquest cas podeu marcar la Federació Catalana de Voluntariat Social.

 

  1. Firmeu l’acord d’adhesió al programa amb la FCVS

 

  1. Us enviarem l’enllaç personalitzat amb el formulari per presentar les persones voluntàries que considereu que poden beneficiar-se del programa Vol+. És important que sempre utilitzareu el mateix formulari.

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb Berta Barquer, responsable de l’Escola de Formació a formacio@voluntaris.cat.

 

Podeu trobar tota la informació a la notícia publicada al web de Voluntaris.cat.

 

Esperem que sigui del vostre interès.

 


https://voluntaris.cat/ja-es-poden-presentar-les-candidatures-per-acreditar-persones-voluntaries/





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024