08.- 2021, XX aniversari que som presents a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Tarragona.-



En el 2020 hem commemorat el XX aniversari d'estar associats a la Xarxa d'entitats de la UNESCO, enguany el 2021, celebrarem els XX aniversari que som presents a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Tarragona. 

Durant els 20 anys hem estat a més de presents com a entitat Ceradai, sinó que a més hem estat presents primer en la Junta territorial i ara en la coordinadora de Tarragona, som els més àntics o emèrits. Era el 2021 quan era el president o coordinador territorial Santiago Camós.

Fins i tot en el 2013 vaig ser candidat a la coordinació, sempre hem estat ajudant a la coordinadora i participant en les seves activitats locals o territorials com nacionals. Primer era la seu d'Aptos a la Rambla de Catalunya, després a la Rambla Nova, més tard a la Casa dels Concilis i ara al Seminari.

Des de l'any 2000 i 2001 vaig començar a participar en el moviment veïnal, atenistic, voluntariat social, educatiu, Drets Humans, arribant a ser vocal de la Federació de Voluntariat Social delegació territorial coordinadora de Tarragona, vocal a l'Ateneu de Tarragona, direcció prjecte Cooppel de suport educatiu a les famílies del PAT tutorial a l'institut Antoni de martí i Franquès i sosts-president de l'associació de veïns i veïnes Verge del Carme (Eixampe Sud) de Tarragona.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024