03.- Iniciatives de la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau.-

 


Tesi sobre estudi servei des de la investigació-acció de propostes d'estratègies de suport tècnic holístic educatiu relacional (Propostes E.S.T.H.E.R.) de les persones i de les seves famílies.

Des de les iniciatives d'apropament, contacte, acolliment i acompanyament de els persones en les seves relacions amb elles mateixes (cos-ment) i amb les seves famílies, les seves amistats, les seves ocupacions personals, domèstiques, cíviques, voluntariat i  laborals i/o llocs de treball.

En el nostre cas com a promoció des de l'associacionisme en 16 entitats  i les meves 22 raons associatives.

Des de cada associació hi han les seves pròpies raons.

A nivell general les iniciatives no visibles, en estudi i d'acord a necessitats concretes són:

"Com a investigador pedagògic activista (tesi Cooppel per la Pau)  i Jutge de Pau Titular també proposaré a nivell comarcal del Priorat amb el consentiment dels interessats oferir un taller per a parelles de fet, parelles estables (legalitzades) i compromeses en el matrimoni civil, des dels drets humans i el creixement personal i del matrimoni. La família com a comunitat afectiva i d'aprenentatges. Té a nivell de l'ACPJ alguna cosa a veure amb aquesta iniciativa, pot assessorar, orientar, informar per a sumar altres iniciatives?.Com els tallers es faran telemàtics l'oferta és a més del Priorat oberts a Catalunya i Andorra".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024