00.- Aqui trobaràs tota la informació de la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau.-

                                      ÀN MS        

                             ÀNiMS: 

       Agenda de Notícies i Memòria Social

de la Causa Internacional Cooppel per la Pau 2023.-

El color blau del cel, els núvols, la pluja, l'aigua natural i la verdor dels boscos, pulmons de la Humanitat.

Per transparència pública i per garanties dels Drets Humans.
Soc el responsable, em dic "Ferran de..."
Per a presentar iniciatives s'ha de donar la cara. I es meus contactes ja que en soc el responsable i en dono les raons.  info@cooppel.org     what's i Telegram 619 79 39 69


AN
.- Agenda de notícies, ofertes i propostes, així com agència de contactes i de recollida d'opinions, idees i iniciatives.Amb color blau que vol dir aspiracions, pluja d'idees que cau en els projectes solidaris.

& que vol dir i, suma, a més, inclusió. Amb el vermell d'urgència, SOS, en les necessitats generals, socials i públiques.

MS.- Memòria social, full de serveis solidaris, amb color verd que vol dir creixement, fruits de es plantes i la vida vegetal del nostre planeta.

Estem oberts a compartir les nostres ofertes i propostes i a escoltar i recollir les teves, ja que si sumem farem un món millor.

Organitzar activitats amb pressupost Cooppel, es a dir zero zero euros, és el què podem dur a terme sense pressupost econòmic gràcies a la voluntat de les persones. Amb tota la incidència ecològica. 

Descobrim el ventall d'accions que amb creativitat i il·lusió som capaços de dur a terme que mai hauriem imaginat.

Causa Cooppel per la Pau és la primera iniciativa solidària científica, cultural i de suport educatiu a les decisions constructores de la Pau en la Ment de les Persones per mitjà de la investigació acció democràtica i l'aprenentatge servei autònom per a l'empoderament competencial de la ciutadania, basat en el Disseny Universal dels Aprenentatges. i en la pràctica reflexiva Cooppel. Estem per animar, promoure, permetre i protegir sota el paraigües dels Drets Humans la pràctica reflexiva Cooppel

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024