70.- Presentarem en públic el Cooppel-Institut (IMTROC) a Horta, a Tarragona i al Priorat en el mes de novembre.-
El presentarem al Priorat serà el dia 6 de novembre a ràdio Falset en el programa núm. 99 "PriOreM PrioRaT, i el dia 27 a Bellmunt. A Horta de sant Joan el dia 20 de novembre i a Tarragona el dia 9 i el dia 16 de desembre a l'Ateneu.
IMTROC:
Institut Màster Talents Recerca Organitza Cooppel.
Definició:
Cooppel: Pel sentit comú cooperatiu en el propi talent d'aprendre a aprendre sempre en la curiositat, en l'entrenament i en la diversió en el compromís en el present pel record savi del passat i pel futur just i sostenible.
Institut d'estudis Màster per a aprendre competències dels Talents en la Recerca Organitzadora del Cooppel en el programa de la Federació Cooppel i dins de la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau, .
Principis de la "Social Investigació-acció Solidària" i de l'Ocupació per Tasques DiT'S segons els Dons i Talents de persones Solidàries en relació amb tots els resultats i la seva avaluació per FER'S "Forces Solidàries i Estratègies per Resultats" segons el pes decisori, la massa de la importància i la gravetat de la prioritat. La importància de la motivació i de la satisfacció en els aspectes mentals emocional i afectius, existencials i espirituals com dels resultats materials i el valor de les bones intencions.
Principis de comissariat Cooppel , protegir els MICRO Cooppel i les RICA Cooppel:
El comissariat Cooppel és el principi de crear comissions d'acords, seguiment i autocrítica sobre iniciatives MICRO.
Els MICRO són els motius d'interès cultural amb risc d'oblit que calen protegir.
Les RICA són les revisions, amb iniciatives noves, amb perspectives de més cooperacions actives autoavaluatives críticas.
Els seus quatre principals objectius voluntaris socials són:
1.- Observatori en acció, anàlisi i interpretació de dades sobre els comportaments i els productes oferts en les xarxes públiques.
2.- Atenció a les persones en l'estratègia de l'Agència central i les Oficines presencials i virtuals de Cooppel Drets Humans i de la Natura.
3.- Potenciar, permetre i protegir punts d'acords entre persones disponibles solidàries.
Punts P@PDS:
Fomentar punts presencials i digitals per a prendre acords persones solidàries disponibles en ajudar-se mútuament a nivell interpersonal i en comunitat alternativa, complementària o suplementària. Punts P@PDS. Que es valora per la disposició i pels talents solidàries (DiT'S).
4.- Màster Talents Recerca Organitza Cooppel.
4.1.- Oferir una formació única per competències i per rols de responsabilitats organitzatius i funcionals dins del projecte de la Federació Cooppel per la Pau.
Tot considerant els principis del creixement moral i els dilemes de L. Kohlber, la piràmide de les motivacions de Maslow, els instruments de l'Anàlisi Transaccional i la Teoria de la Intel·ligència del PASS, etc.
Seguim també la Taxonomia de Bloom treballem les competències bàsiques i els rols per responsabilitats organitzatius i funcionals de:
1.- Persones Jugadores Aprenents
2.- Persones Jugadores Practicants
3.- Observació de les jugades
4.- Rols de preguntant, responent i observadora
5.- Arbitratge de grup
6.- Constitució de grups, equips i clubs.
7.- Mediació de conflictes en els jocs
8.- Gestió i administració de clubs, federacions territorials i federació internacional.
9.- Mestres de Cooppel.
10.- Investigació psicosocial de Cooppel
11.- Investigació Tecnològica i Neurocientífica en la pràctica del Cooppel.
4.2.- Investigar situacions i protegir a persones solidàries dels poder fàctics i de situacions tòxiques i tenses.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada