50.- MARIA MERCÈ MARTORELL. S'ha celebrat la X trobada de DReTS del PriOraT amb la invitació de na Mercè Martorell.-

 Recordatori.-

AVUI ÉS UN DIA MOLT IMPORTANT.-

El passat any 2020 vàrem complir vint anys del reconeixement

Us esperem a la trobada telemàtica amb la participació de na Mercè Martorell per tres raons, la primera per la seva experiència en el procés d'aconseguir Tarragona ser declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat l'any 2000, la segona pel nostre interès de conèixer la seva gestió i la seva gran actitud envers els projectes que empren com a nostre referent de cara aconseguir l'atenció de la UNESCO a la nostra Causa Cooppel per la Pau en el 2023.

https://dinaments.blogspot.com/2021/08/21-diversitat-de-reconeixements-de-la.html

I tercer com a simple membre de la Junta, vocalia de Drets Humans i de la Natura de l'associació PRIORITAT de cara al procés d'aconseguir el PRIORAT, ser declarat Patrimoni de la Humanitat.

Els grups referencials i les persones interessades tindran la invitació corresponent. També hem recollit les inquietuds de persones que no poden accedir a Meet i que també voldrien participar.

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/2021/08/38-en-el-mes-de-setembre-celebrarem-la.html  

Ha estat en la X trobada de DReTS del Priorat del dijous dia 2 de setembre a les 7 de la tarda, per Meet, amb invitació prèvia. 


Amb una exposició molt clara i el col·loqui afectiu:

Ha explicat la seva experiència com a responsable de la candidatura, com a tinent alcalde, Tarragona, Patrimoni de la Humanitat. 
Així com va viure el sistema de plantejament de la candidatura, les accions principals, la relació amb altres iniciatives i països també amb candidatures al Patrimoni a la UNESCO, i ens a il·lustrat amb la seva opinió i la seva visió de passat, present i futur..
En el proper programa "PriOreM PrioRaT" a ràdio Falset emetrem una entrevista al respecte.
I properament a l'Ateneu de Tarragona dedicarem una jornada dedicada al Priorat i també parlarem sobre els plantejament de Patrimoni Immaterial i Dia Internacional, amb les possibles estratègies necessàries sobre la Causa Cooppel per la Pau per aconseguir l'atenció de la UNESCO i de les Nacions Unides.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024