40.- CENT NOUS PROGRAMES DE RÀDIO. Preparem el primer centenari de "PriOreM PrioRaT". Cent nous programes de ràdio col·laborador a ràdio Falset des de l'octubre de 2008.-

 Preparem el primer centenari de "PriOreM PrioRaT". Són cent programes de ràdio col·laborador a ràdio Falset des de l'octubre de 2008.

1.- Presentació.-

Serà a l'octubre.- A l'octubre comencem la col·laboració mensual a ràdio Falset, el nou curs radiofònic 2021-22, i en el mes de desembre complirem el programa número 100.

Inici.- Des de l'octubre de 2008 hem anat portant a terme aquesta col·laboració amb algun mes que no s'ha pogut fer en contra de la nostra voluntat, en el 2020 la pandèmia també va fer suspendre dos programes.

Recordem els programes setmanals de Tarragona.- Iniciat com a filoradiofonista lliure directe en el febrer de 1989 a ràdio sant Pere i sant Pau, emissora municipal, guanyant tres premis, un com a Cera-Ràdio, la ràdio de Ceradai, 1990, pel programa "So de Lluna" de literatura de ràdio sant Pere i sant Pau i el programa "La Poma i la Plastilina" de ciència, els dos amb participació d'escolars de l'EGB i BUP de diverses escoles i instituts de la ciutat. En 1992 el locutor molt conegut de ràdio en Josep Maria Tarrasa i Elvira, creador del Maginet, presidia els actes anuals al Col·legi Oficial de Periodistes deTarragona, va ser entre 1992 i 1994.

2.- Programa diferit obert a tot el món.- 

Des de fa dos anys els programes és fan en diferit per what's, facilitant les avantatges que suposa, es pot enviar veus de qualsevol part del món a qualsevol hora, sense necessitat d'estar al telèfon el dia i l'hora de l'emissió directe del programa.

3.- Es pot seguir sempre i de qualsevol lloc del món.-

A més de ser més pragmàtic, més participatiu, amb el sistema internet ja des de 2008 hi ha la web que es pot escoltar quan un pot o vol de qualsevol part del món.

El programa es pot seguir per antena, per internet i es pot baixar en qualsevol moment i lloc per internet.

4.- Sobre el contingut està obert a:

PRIOREM


P:  Tota persona.

R: Recurs

I: Iniciativa personal o col·lectiva.

O: Organització

R: Ruta excursionista, turística, cultural, etc.

E: Espai natural o rural.

M: Museu o sala d'exposicions temporals.

del PRIORAT

Per a informar sobre el què passa dins de la comarca com donar a conèixer el Priorat a fora de la comarca a arreu del món.

Des de 2017 tenim incidència a Andorra amb la qual tenim un agermanament cultural per la Causa Cooppel per la Pau, que la fa internacional.

5.- Els programes de PriOreM PrioRaT van adreçats a:

1.- Fomentar la iniciativa i l'intercanvi d'idees i opinions  així com compartir compromisos amb projectes socials i culturals locals i comarcals. En la campanya Cooppel de construir la Pau en la ment de les persones (UNESCO). Animar en la investigació sobre Drets Humans i de la Natura i les responsabilitats personals i col·lectives.

2.- Donar a conèixer la Causa Internacional Cooppel per la Pau i convidar a les persones i a les seves famílies escoltades les seves necessitats, interessos i capacitats a participar en projectes solidaris a favor de la pau i els ODS 2030 (ONU).

3.- Emetre les veus de persones que ofereixen idees, iniciatives, projectes d'interès social, cultural i solidaria oberts a tothom.

4.- Facilitar els contactes, les experiències i les investigacions previsionistes en justícia com en les estratègies de suports tècnics educatius relacionals per a l'empoderament i la negociació en els Drets Humans i en la responsabilitat.

6.- Missió.-

6.1.- Col·laboració activa i compromesa amb Prioritat on formo part de la Junta com a vocal de Drets Humans i de la Natura de cara al reconeixement del Priorat, Paisatge Patrimoni de la Humanitat

6.2.- Com en el 2023 lliurarem a les administracions públiques i als Governs l'informe Cooppel per la Pau (CxP), i demanarem el reconeixement davant la UNESCO del Cooppel així com del Dia Internacional, junt també el Dia Internacional de la Pedagogia professional, familiar i universal. Els programes de PriOreM PrioRaT constaran també dins de l'informe CXP.

J.M. Ferran signant en 1998 a favor de Tarragona, Patrimoni Mundial de la Humanitat, que es va aconseguir en el 2000
J.M. Ferran a la seu de ràdio Falset quan es feia directe




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024