20.- Reconeixements anuals DIAMANT de la Causa Internacional Cooppel per la Pau 2012-2022.-

 


Enguany 2021, la Xa  edició dels DIAMANTS.-

Història dels reconeixements DIAMANT a favor de la Causa Internacional Cooppel per la Pau: 


El primer reconeixement honorífic a una persona es va atorgar en el 1994 per a en Josep Maria Tarrasa i Alvira, radiofonista jubilat, creador del Maginet, president d’Honor de Ceradai entre 1992-94 va presidir en el Col·legi Oficial de Periodistes l'atorgament de reconeixements amb diplomes de cooperants a la ràdio  CERA-Ràdio, en els programes "EL SO DE LLUNA" a ràdio sant Pere i sant Pau i "LA POMA I LA PLASTILINA" a Tarragona Ràdio.

Generalment hem atorgat des de 1989 fins a 2012 diplomes o certificacions d'agraiment a cooperants culturals, socials, radiofònics, etc.

A partir de 1995 s'incorporen els diplomes acreditatius per mèrits dels cursos Ceradai reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A partir de 2012 s'estableixen els reconeixements anuals unipersonals o uni institucionals únics "DIAMANT" , els ESTELS que poden ser més d'un a cada any i els COOPERANTS que poden atorgar-se a diverses persones, equips i institucions.

 

Els reconeixements DIAMANT 2012-21 són:

2012.- En Dr. Josep Sánchez Cervelló, professor catedràtic d’història contemporània i degà de Lletres per la seva hospitalitat a favor del Cooppel a les seves aules i de cara a la presentació del projecte de tesi el dia 29-10-12 a la sala de Graus del Campus Catalunya, 

Sala de Graus  Campus Catalunya   URV

.

2013.- Per en Dr. Arcadi Oliveres, catedràtic d’economia i president de Justícia i Pau de Barcelona, per presidir el projecte de tesi en el 2012 el 29-10-12 i per inaugurar  el projecte de la Federació Cooppel a l’Ateneu de Tarragona (22-05-13).

Ateneu de Tarragona

.

2014.- Per al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, de 2012 a 2019 hem impartit una ponència anual a la sala d'actes del Col·legi Oficial sobre la investigació-acció del Cooppel, la justícia, la salut i l'educació.

Col·legi Oficial de Metges

.

2015.- A Mn. Josep Maria Font (Cambrils, 2016), per la seva col·laboració en el projecte solidari d'ajudar als demés en l'atenció a les persones amb dol. Col·laborador per la Causa Cooppel per la Pau a Andorra.

Ateneu Juvenil de Cambrils

.

2016.- A en Jaume Sabaté Alentorn al Lloar, escriptor, autor de 27 llibres i investigador com difusor de valors històrics de la comarca del Priorat.

Casal del Poble del Lloar

.

2017.- Al cantant en Jordi Freixa Querolt, conegut per Jordi Català, per l’acompanyament en les presentacions del Cooppel amb un concert per la Pau.

Ateneu de Tarragona

.

2018.-  En Pau Ricomà Vallhonrat, persona cooperant en el dia 12-12-12 a Correus de Tarragona en el comunicat a favor del Cooppel a la seu postal de la UNESCO en París, lliurat en 2019, quan ja és alcalde el mateix dida del de sota

Ateneu de Tarragona.

 .

2019.- En Francesc Roca Rosell per la seva implicació i cooperació a la Causa Cooppel Solidària des de 2015.

Ateneu de Tarragona

 

.2020.- En Xavier Garcia PujadesPeriodista jubilat i actiu. Defensor de la llibertat davant les nuclears. Catalanista. Amic de Mossèn Joan Masip, sacerdot catalanista, defensor de la sardana i de la llengua catalana. Biograf d'Artur Bladè. Escriptor dels Homenots del Sud. Horta de sant Joan (Terra Alta)

 

2021.- En Salvador Carbó Sabaté. Professional de la salut, amb dedicació voluntària a favor del Museu del Port, autor de la Guia de sant Joan d'Horta. Promotor del record de sant Salvador d'Horta. Persona col·laboradora, activa i que estima al seu poble en el voluntariat cultural lliurat per la causa local.

Horta de sant Joan (Terra Alta)


2022.- A na Rosa Maria Codines i Farrè, mestra, directora, inspectora d'educació i responsable del Pla d'Entorn de la ciutat de Tarragona. Per la seva col·laboració anual des de 2012. Es dirà dia, hora i lloc de lliurament durant 2022. Tarragona.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024