13.- "Professor Ferran i Torrent". Marca pública personal: El C@LC Ferran del Cooppel es presenta en públic com a organitzador i impulsor de la Causa Cooppel per la Pau.-


Professor Ferran i Torrent.

Marca personal pública

"El C@LC  Ferran del Cooppel" 

Es presenta com a nom puntual, marca personal pública com a organitzador i impulsor d'actes singulars a favor de la Causa Cooppel per la Pau, Sense Fronteres.- 

Com a Causa Universal Cooppel, coherent amb el Disseny Universal dels Aprenentatges (D.U.A.) en construir la Pau en la ment de es Persones i a favor dels ODS 2030.

Josep Maria Ferra i Torrent persona compromesa amb 22 raons associatives en les 16 associacions que està implicat en les quals forma part de la Junta Directiva de vocal secretari, sotspresident o president.

Es pot demanar la seva targeta en PDF on s'especifica el full de serveis i el full de ruta en les actuals 22 raons associatives en les 16 associacions.  info@cooppel.org  what's 619 79 39 69.

A partir d'avui dia 01 de març de 2021 es presentarà dins de l'agenda pública com a el "C@LC Ferran del Cooppel".-

Se'l coneix per Ferran + el nom de l'associació, però com a compromès en l'impuls de la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau, Ferran del Cooppel. 

Així com aquelles persones que es lliurin per la Causa en promoure, permetre i protegir la pràctica reflexiva Cooppel per la Pau també podran portar després del seu nom o cognom "Cooppel".

I al davant la paraula C@LC com a nom de Coordinació d'actes Legitimadors de la Causa ( Causa Cooppel per la Pau). Els actes i activitats basats en curtes converses que porten a acords leals competencials. Això suposa organitzar concerts Cooppel per la Pau, propostes de projectes Cooppel amb taules rodones, exposicions orals, conferències, xerrades col·loqui,... gratuïtes i d'interès cultural, social i públic. També C@LC és un acròstic sumatiu: 

(1) C: Contacte 

(2) Ca: Casa de, acolliment, 

(3) Cal: necessitat d'escoltar interessos i necessitats, 

(4) Calc:  Imitació o reproducció idèntica o molt semblant a l'original. En el cas de persones referents, imitar-les d'acord al nostre talent i dons. 

(5) Càlcul: Càlcul algorítmic de la lògica de la conversa. 

(6) Calcuta: símbol dels més pobres entre els més pobres en el nostre cor i a la casa comú.

(7) El que tu li vulguis donar

C@LC a nivell civil vol dir conversant en acords presencials o digitals legítims per la "Causa Cooppel".                

"C@LC:  Conversant,@cords, Legítima, Causa"

A nivell cristià conversants en l'apostolat i en les lectures catequètiques, oberts al proïsme, respectant la seva llibertat i la seva consciència, les seves necessitats i els seus interessos i capacitats. Cooperació analista laical conversacional.

Paraules clau:  

Contactes, cooperació, anàlisi, algoritmes, laical, llibertat, lògica conversacional)

C@LC és per tant una expressió breu de com se és activista, pacifista, cristià obert al proïsme, combinant ciència, educació, cultura i fe. Amb un profund respecte als Drets Humans i la llibertat de consciència. C@LC és Conversa activa amb lògica competencial, els valors de la Coherència, autenticitat, Legitimitat i lleialtat. Amb tres competències clau: creativitat, comunicació i cooperació. També és construir acords i expressar-los en literatura imaginativa conversacional. Per això fem C@LC, càlculs algorítmics de lògica conversacional.

C@LC Ferran del Cooppel per la Pau

Cooppel: Codissenyem, coexecutem i coavaluem els C@LC o actes singulars i originals participatius públics a favor de la cooperació per la Pau local i mundial i dels ODS 2030.

Quins principis com a valors i quins principis ètics tenim els i les C@LC:

1.- L'important és reunir-se i fer conversa. 

2.- No importa la quantitat, més val la qualitat. (Consell evangèlic quan siguem dos o més)

3.- Cal quedar amb acords legítims i competents.

4.- Cal apropar-se al proïsme, contactar, conversar, acollir i acompanyar. 

5.- Cal ser més coherents, autèntics, leals i autètincs (consell evangèlic dels talents)

6.- Contractes o compromisos actius, leals i competents, coherents, avaluables, legitimables i cooperables.

C@LC Cooppel: Agència de contactes, d'estudis, de converses i d'investigació-acció de voluntariat social de l'aprenentatge lúdic competencial universal. (Basat en el Disseny Universal dels Aprenentatges DUA).

Causa Cooppel per la Pau 2023.- 
És la primera iniciativa solidària científica, cultural i de suport educatiu a les decisions constructores de la Pau en la Ment de les Persones per mitjà de la investigació acció democràtica i l'aprenentatge servei autònom per a l'empoderament competencial de la ciutadania, basat en el Disseny Universal dels Aprenentatges. i en la pràctica reflexiva Cooppel. Estem per animar, promoure, permetre i protegir sota el paraigües dels Drets Humans la pràctica reflexiva Cooppel.
Des de la pedagogia investigadora activista solidària universal, específica i professional.
Per a Ferran i Torrent hi ha una comparació entre la Terra (Gaia) i la Ment Humana (Ment Fràgil, 2004) on les decisions es poden estudiar també des de les matemàtiques (Teorema Iceberg dels Nombres Decisoris, 2004) i va posar nom al nou sistema de converses auxili i d'ajuda a les persones (Decisiologia, 2004) , són converses on les decisions són clau per a la resolució de problemes, per lo qual i pels seus resultats en tres famílies va rebre a la primavera de 2004 el reconeixement honorífic iberoamericà per la Causa, a Quito (El Equador) duent-se després un acte celebrat multitudinari el 05 de novembre de 2004 a Tarragona, sala d'acte de l'Auditori de Caixa Tarragona.
En l'actualitat està preparant-se per a la tesi UNESCO 2023 on es destaca el paper mental de les actituds i de les decisions humanes, a favor de construir la pau en la ment de les persones (UNESCO) i a favor dels ODS 2030 de les Nacions Unides (ONU).
L'eina Cooppel per la Pau és un sistema de Decisiologia com a estudi, pràctic reflexiu dels processos decisoris i dels seus resultats avaluables i valorables en cinc aspectes:
El Comentalisme.-
1.- Els comentaris mentals cooperatius, uns exhortatius (Comental), altres sostenibles, promotors, analistes i controladors del com que formen part de la visió comentalista de la vida com a qualitat (comentalitat) dels sabers. Es construeixen els sabers en quatre dinàmiques i estils mentals: Pragmàtic, Actiu, Reflexiu i Teòric.
2.- El càlcul decisori format per algoritmes i equacions en la presa de decisions i entre els acords-resultats-aprenentatges sumatius.
3.- La lògica literària de la conversa.
4.- El caràcter lúdic dels aprenentatges inspirat en els jocs de taula i de tauler, jocs tradicionals i en la gastronomia integral ecològica des de la perspectiva lliure i responsable.
5.- La base de l'educació en el valor familiar i el seu entorn.
Decisiologia C@LC Cooppel Comentalista, enfocada en els fenòmens mentals interns, en la consciència objectivadora mental, l'anàlisi, la sensibilització i l'autocontrol del comportament i de la conducta a nivell personal com col·lectiu, com a nivell local com mundial.
Tota aquesta tesi d'estudi, estratègies servei, investigació-acció solidària es dur a terme en la participació directiva en 16 associacions on es porten a terme 23 raons associatives fins a l'any 2023.

Se m'identifica com a "Ferran del" CeP, de Vida Creixent, del CPM, de l'Ateneu de Tarragona, de la Federació de Voluntariat Social, de la Verge del Carme, de Segle XXI, d'AESPAT, del Jutjat de Pau de Cabacés, del Ceradai, Ferran del Cooppel per la Pau, de Priorem de ràdio Falset, de PRIORitAT, de la parròquia de...etc.
El meu nom de marca pública global és: "Ferran i Torrent", com a signatura impresa  """Ferran, jm.)))...

Se'm defineix com:
Activista, associacionista, pedagog activista universal, pacifista, comunicant, radiofonista local, filosperiodista (filos: filo investigador local solucionista + periodista). Expert en psicopedagogia i promou la creativitat activista i pacifista. 

Més concret:
Comentalista, Cooppelista, C@lc, 

1.- En tracte com a iguals amb tota la ciutadania és el més important:
" de tu a tu", "En" com a ciutadania de base (de sempre) , malgrat sigui mestre i professor des de 1981 fins l'actualitat, Totes les persones som iguals i el nostre tracte és entre iguals.
2.- Tractes per mèrits que s'han denominat, per a generar confiança : Honorable educador iberoamericà i doctor honoris causa, il·lustre puntual  i general (civil)
Atribucions:
2.1.- --------Atribucions honorífiques per mèrits personals.-  
- Honorable educador iberoamericà  i Doctor Honoris -Causa Iberoamericà (des de 2004), 
2.2.--------- Atribucions pel càrrec: 
- Il·lustre com a titular en Jutjat de Pau municipal 2021 (suplent des de 2007), 
2.2.- ------- Atribucions per mèrits i en la justícia a favor de l'alfabetització en el servei militar (1980-81)
Alfabetització cultural en milícies obligatòries. Sergent cos d'infanteria i escala regimental com a professor alfabetitzador ALBAIN en el servei militar (1980-81), 
2.3.- General com a coordinador general d'iniciatives solidàries Cooppel per la Pau des de 1986.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024