11.- Portes Obertes . Som convidats a l'èxit. Ara ens podem ajudar mútuament.-

A FAVOR DEL DOBLE ÈXIT: 
L'ESCOLAR I EL DE LA VIDA
DESCOBRIR EL TEU PROPI TALENT I EL DELS TEUS FILLS/ES.-

La  primera iniciativa ètica i d'ajuda solidària de suport telemàtic a les persones i a les seves famílies a Catalunya i Andorra, basada en el disseny universal dels aprenentatges en construir la pau en la ment de les persones i a favor dels ODS 2030.

El món necessita persones amb iniciativa, amb creativitat i amb sentit comú cooperatiu de cara a l'èxit en el futur.
ARA TENS A LES TEVES MANS EL 
SISTEMA MENTAL COOPPEL

.

Oferta curs proper 2021-21. 

Portes Obertes Tu Sumes.  PoTS. 

Portes Obertes a totes les persones i les seves famílies, totes som candidates a desenvolupar el talent personal i en família.

A partir d'ara proposarem i de cara el proper curs 2021-22 una sèrie d'invitacions Meet mensuals per a participar de l'oferta Cooppel per la Pau a les famílies.-

Amb estudis des de 1985, agenda pública des de 1989, portem ja des de 2007 a la ciutat de Tarragona quasi 15 anys i des de 2011 a l'institut Antoni de Martí i Franquès, 10 anys d'experiència a favor de l'èxit escolar.-

Portes Obertes. Set estratègies d’acolliment i d’acompanyament permanent:

Atenció directe a les famílies i als seus menors d’edat: principalment persones de Educació Primària i ESO

-       Biblioteca Cooppel (BQx).- Trobada silenciosa Meet per a estudiar i per a fer consultes (1). De dilluns a dijous lectius de 17 a 19 hores.

-       Màster Cooppel (+QX).- Trobada per a dur a terme el Tele Programa de tractar els coneixements com si fossin aliments per augmentar el talent en aprendre a aprendre.(2). Tots els dissabtes a les 17 hores. A concretar de dilluns a diumenge.

-       Cooppel Atenció Individualitzada (C.A.I.).- Atenció personalitzada per aprendre a plantejar dianes d’aprendre a aprendre.(3). Flexible. A concretar de dilluns a dissabte.

-       Màster Drets Cooppel (+DQ).- Tele Programa per a debatre dilemes i fomentar l’oratòria i la dialèctica sobre els Drets Humans.(4). A concretar de dilluns a dissabtes.

Atenció a persones adultes, aprenentatge oral del català.

-       Cooppel Oral Cat (COCat).- Trobada per aprendre el català de forma autònoma i competencial.(5).. Tots els dilluns i dimarts de 19 a 20 hores.

Atenció a hores de tutoria de l'ESO per a la motivació de l'aprenentatge i estimular les habilitats cognitives.

-    Cooppel PAT.-  Es concerta amb la tutoria en l'horari dedicat a aquesta tasca o també en la de la seva especialitat.(6). A cpncertar amb el personal docent corresponent, dins l'horari lectiu.

Atenció a persones adultes soles, o bé a pares i mares acompanyats amb els seus fills i filles.   

- Cooppel SiM.- Són exercicis que afavoreixen el control mental d'aprendre a aprendre amb sentit cooperatiu de les persones des del silenci intern mental al control mental de les habilitats que formen part del talent de cada persona. Sessions intensives amb la teva Ment (SiM) de 27 minuts. A concertar de forma personal i grupal entre les 11 hores del matí  i les 12 hores de la nit hora Andorra-Barcelona tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge.(7)

- Cooppel CiF.- Cinema invers Fòrum.- En família o en hora de tutoria. Es visiona un film, una xerrada, un vídeo curt, etc. Es donen unes orientacions prèvies i unes motivaciones i després es porta a terme un col·loqui, taula rodona o fòrum per analitzar i debatre els dilemes morals, ètics o coneixements bàsics de la ciutadania local i mundial d'acord als ODS 2030. (8).


Demana més informació i la invitació Meet.
info@cooppel.org   What's 619 79 39 69 les 24 hores de dilluns a diumenge. Responem el més aviat possible.
Coneixe'ns no costa res.
Accès lliure i gratuït.
Iniciativa ètica i solidària a favor de l'èxit de les persones
Més info:
Com fomentar el nostres talents Cooppel?.
.

Tenim programades activitats presencials en quan es faci possible en el 2021 i en el 2022.- 
Tarragona, ciutat: Tant aviat com es pugui i es permeti farem actes extraescolars Cooppel presencials a l'Ateneu de Tarragona, a l'associació de veïnat V. del Carme de Tarragona i a espais urbans, naturals i a sales d'exposicions com a Caixa Fòrum, per a practicar el Cooppel i treure més profit de les activitats en família dins de l'entorn local.
En fem difusió en les nostres xarxes socials i en l'agenda cultural de Tarragona: https://agenda.tarragona.cat/
Per exemple la darrera ha estat: 

.
El Priorat: Trobades presencials físiques mensuals a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset, principalment al dissabte al matí, a més concretem en espais culturals dels diversos pobles de la comarca, biblioteques  i museus locals, que anunciarem prèviament en l'agenda del Priorat. com a impulsors culturals de la comarca: 
Entra a la teva ment, controla el teu talent.

Fins a les roques podem trobar una finestra, en el teu temps també pots trobar una porta que puguis entrar a practicar el Cooppel.

Tenim codi ètic i els compromisos amb les persones i les seves famílies.- 
Tenim el codi ètic de les nostra oferta així com tenim el compromís d'informar i coordinar-nos amb els pares, mares, professorat, mestres, professionals com de treball social i mediació que derivin a les families als nostre programes i projectes Cooppel.  
What's 619 79 39 69    info@cooppel,org 
Codi ètic:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024