244.- Avui neix eCOMENTALS, Públic per a la coordinació de les publicacions digitals de FERRAN de la COOPPEL.-

 Ja tenim un indret digital que es pot escriure sense cap compromís les 24 hores al dia, responem el més aviat possible.



Avui dia 30 d'agost al final del retir estudi d'estiu 2024, un blog àgil per a facilitar o trobar les informacions, notícies, fets, opinions, plantejaments d'investigació i conclusions de la Causa Cooppel per la Pau 2030






eCOMENTALS

Els comentaris en format electrònic, ja no en paper, que valen la pena comentar de boca a boca o de boca orella i de e-comunicació i ecorrespondència entre e-mails o e-missatges en text o en veu.
Aquí trobaràs el com es pot millorar el record amb un senzill i fàcil tractament que el denominem TR@NS, amb la reflexió comprensible del record disponible en cada moment de problemes reals com són els examens o les proves d'aprenentatge, en la vida real, per a totes les edats que denominem CRD.
Tot ho fem amb la conversa que denominem (C@LCs).
En fem la difusió, protecció, permís en la Causa Internacional Cooppel per la Pau (Catalunya-Andorra-Espanya i Hispanoamèrica) i  la iniciativa LA INTEL·LIGÈNCIA SOLIDÀRIA.
Són unes quantes tècniques que ens ajudaran a resoldre els nostres problemes, necessitats i respondre als nostres interessos de totes les persones que volen justícia i construir la pau en la pròpia ment.

A LA TEVA DISPOSICIÓ
FERRAN


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

242.- Celebrarem els 35 anys de ràdio local a l'Ateneu de Tarragona.-