152. L' Aprenentatge Servei a la Causa Cooppel per la Pau.-

 Primer de tot la Causa Cooppel per la Pau promou de forma prioritària i de pes d'importància l'Aprenentatge Servei  (Cooppel. APS).

Converses al voltant del que fan les persones o els centres visitats d'entitats o recursos, on a més expliquem el que portem a terme a l'atenció a les persones pel dol (Voluntariat del Dol), per aprendre oral el català (Voluntariat per la Llengua), per a millorar l'aprendre a aprendre sempre i en tot lloc, mentoria per a refugiats, suport motivacional en general i suport tècnic a associacions, tasques funcionals i de mediació en associacions veïnals, culturals, educatives i de voluntariat, etc. Suport a la negociació i la representació jurídica i moral.

Més informació.-

Universitat   URV

https://www.urv.cat/ca/universitat/estructura/gestio/suport-activitat/compromis-social/aprenentatge-servei/entitats-socials/

Federació Catalana de Voluntariat Social

https://voluntaris.cat/agenda/impulsem-projectes-aps/


El Pla General Director Cooppel per la Pau està adreçat a atendre a les persones des de l'aprenentatge servei basat per competències, per problemes, en el joc i en projectes.

Apropar-se, contactar, acollir i acompanyar a persones per mitjà de converses al voltant del que:

1.- Necessiten, interessen o estan capacitats.

2.- Visitem persones, entitats i recursos en el que  fan les persones o els centres visitats, on a més expliquem el que portem a terme l'atenció a les persones pel dol, per aprendre oral el català, per a millorar l'aprendre a aprendre sempre i en tot lloc, mentoria per a refugiats, suport motivacional i tècnic a associacions, tasques funcionals i de mediació en associacions etc.

3.- Oferim programes i projectes d'atenció amb finalitat d'aprenentatge servei competencial, aprenentatge servei solidari, prevenir i resoldre qüestions, problemes i conflictes.

La majoria del temps és atenció telemàtica, després fem atenció presencial

Hem participat en una jornada sobre Aprenentatge Servei i Servei Comunitari presents de la Federació Catalana de Voluntariat Social

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024