141.- El passat dimarts dia 01 de novembre hem posat en marxa el Consell de D.I.S. Causa Cooppel per la Pau Social, Sanitària, Educativa i Jurídico-judicial.-

 Jutjat de Pau de poble i Mediació Social Voluntària de Tarragona ciutat.

Agència de l'agenda ÀNiMS    

Agència de l'agenda de Notícies i Memòria Social de fets concrets, puntuals i transcendents per a la Causa Oferta Internacional Cooppel per la Pau

Josep Maria Ferran i Torrent elegit president del Consell dels Drets d'Iniciatives Solidàries

A partir del dia 01 de novembre de 2022 s'ha posat en marxa el Consell D.I.S. de la Causa Cooppel per la Pau Social, Sanitària, Cultural, Educativa i Jurídico-judicial (JECSS) que ajudarà a orientar al seu Pla Director.

Serà presidit fins el 2027 pel psicopedagog comunicat, professor i jutge de Pau en Josep Maria Ferran i Torrent, que invitarà, entrevistarà i convocarà les reunions de persones  expertes, especialitzades, amb experiència, etc. en els cinc camps esmentats.

Hi hauran tres consells consultius: 1.- Salut o mèdic, 2.- Jurídic, judicial o policial, 3.- Científic educatiu i cultural

Ara des de 2021 dirigia l'agència de Drets Humans i de la Natura a la ciutat de Tarragona i al Priorat.

"Estem a 30 associacions amb raons de soci, de secretari de comunicació o vocalia de la Junta i/o de presidència".

"Tenim en marxa deu programes d'investigació d'iniciatives solidàries"

El Consell està format per persones, entitats i recursos del l'interès social creat en el 2011, sota el nom de CooPeriS, presentat a Reus el dia 27 d'abril.

Està format per 12 persones vives rellevants, acreditades, disponibles a donar l'opinió i a animar la Causa, tres són mortes però en vida van manifestar el seu suport com en Josep Maria Tarrasa i Elvira i n'Arcadi Oliveres.

Les funcions del Consell és aconsellar, informar, orientar i assessorar al president impulsor i patrocinador per a la bona marxa de la Causa Internacional Cooppel per la Pau.

El Consell dona suport a la Causa de forma puntual ad hoc i fomentar la mateixa Causa i la investigació ètica en previsió, resolució i restauració en conflictes o qüestions personals, familiars i socials.

L'objectiu és la creació del projecte Fundació Federació Internacional Cooppel per la Pau. Fundació ( Fundació FIC.Pau).

A més de Tarragona ciutat es farà extensible a la comarca del Priorat.



L'agulla del Mèdol mesura la capacitat potencial de la comunitat. Som pedres vives.

Projecte Fundació Intel·ligència Solidària

 .


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024