114.- El CoMentalista, pacifista i impulsor de la Causa Cooppel per la Pau té en marxa el nou full de ruta a Catalunya i a Espanya.-

 


Entrada oberta en construcció.-

Full de ruta, Ferran de la Causa Cooppel per la Pau de març a juny de 2022

El professor Sr. Ferran té en marxa el present full de ruta per aquest mes i els propers mesos d'abril a juny.

El compromís intensiu i ferm voluntari per la Causa Cooppel per la Pau.

Identitat: científica i cristiana

CoMentalista, pacifista, activista i impulsor

De l'Agenda de Notícies i Memòria Social de la causa Cooppel per la Pau (ANiMS)

1.- Concert per la Pau.-

El passat dissabte dia 26 de març organitzem amb l'Ateneu de Tarragona el concert Cooppel per la Pau a favor de Ucraïna a la parròquia de sant Joan de Tarragona a les 19 hores.

33.- Concert Cooppel per la Pau a l'esglesia de sant Joan de Tarragona, dissabte dia 26 de març a les 19 hores (tarracooppel.blogspot.com)

2.- 28-03-22 

Cooperem amb la URV.-

Estem amb diàleg amb la URV de cara el curs 2022-23, enguany en el curs 2021-22 tenim un conveni amb el Rectorat de la URV sobre un projecte d'aprenentatge servei del TRFG sobre el Cooppel per la Pau, per una pedagoga. 

Pel proper curs tenim negociacions amb un estudiant del Grau d’Enginyeria Informàtica que farà si arribem a un acord el nostre projecte “Disseny per digitalitzar el joc de taula Cooppel”.

3.- El dilluns iniciem el programa Cooppel per raons humanitàries.

 21.- Campanya "Ajuda`ns per Aprendre a Ajudar". | 02.- RECLAMS. ANUNCIEM OFERTES.- TENS PROBLEMES, CONSTRUÏM JUNTS RESPOSTES I SOLUCIONS.- (senycatala.blogspot.com)

https://calescoltar.blogspot.com/2022/03/83-es-por-la-paz-disponibles-atender-y.html

4.- El dimarts dia 29 de març a les 17 hores conferència a l'institut Antoni de Martí i Franquès, sobre el programa "C@M.ins", els camins del Cooppel al nostre institut.

22.- TAULER COOPPEL INFORMA. Curs 2021-22 Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona C@Mins (cooppelcaminsmartiifranques.blogspot.com)

5.- El dimecres dia 30 de març 

A les 19 hores com a secretari i representant de la FAV Segle XXI seré candidat vocal a la comissió executiva del Consell de l'Habitatge municipal de Tarragona. 

Tot seguit a les 19,30 hores organitzem una assemblea veïnal de l'AAVV Verge del Carme del barri Tarragona Ciutat Centre Ponent ( Tabacalera, plaça Ponent, Casa del Mar) a la Casa del Mar sobre eleccions internes i presentació del programa de Drets Socials del Barri.6.- El dia 8 d'abril al Priorat.

7.- El dia 20 d'abril a Barcelona.

8.- Ràdio Falset.- Nou programa núm. 104 per sant Jordi.

El dia 23 d'abril nou programa PriOreM PrioRaT a ràdio Falset, programa núm 104.-

11.- """PriOreM PrioRaT))..., programa mensual col·laborador de ràdio Falset des de l'octubre 2008: 13.- Nou programa "PriOreM PrioRaT" núm. 104.

9.- Tres conferències mensuals a l'Ateneu.- 

Els dies 28 d'abril, 12 de maig i 16 de juny organitzem taules sobre els Drets Humans a l'Ateneu.

35.- Ateneu de Tarragona. Planifiquem abril, maig i juny 2022. (tarracooppel.blogspot.com)

10.- El dia 29 d'abril a Falset.

11.- El dia 4 de maig a Montserrat.

12.- Els dies 9, 10 i 11 de maig a l'Escorial, Madrid.

13.- Descoberta Cooppel de Fitero.-

Del dia 01 al 10 de juny estarem a Fitero, descobrin el municipi de com amb el Cooppel es treu més profit de la visita a museus, patrimoni, relacions socials i culturals. Espais de salut i espais naturals. Farem un reportatge i contactarem amb persones i entitats locals

14.- El dia 11 de juny a Zuera (Zaragoza) 


Anirem desplegant aquesta agenda que hem iniciat el passat dia 26 de març amb el concert Cooppel pel la Pau a l'esgésia de sant Joan de Tarragona.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

46.- CABACÉS.- Volem cooperar en el record dels 50 anys de la Societat Recreativa la Unió i la sala del cinema actual del poble.-

66.- EL X DALT COOPPEL. Dia Anual Local Tarragoní Cooppel el dijous 16 de desembre de 2021 a l'Ateneu de Tarragona.-

99.- El pessebre de l'Aleixar (Baix Camp) és una obra d'art de Ramon Anglès amb motius d'interès cultural amb risc d'oblit.-