44.- ENTREVISTES KILOMETRE ZERO.- Causa Cooppel per la Pau.- Donem suport a entrevistes solidàries a l'associació KilometreZero.-

 Donem suport a entrevistes solidàries a l'associació KilometreZero.-

El nou espai de les Entrevistes Solidàries té l’objectiu d’apropar i donar difusió a totes aquelles iniciatives, projectes, organitzacions i entitats del territori que tinguin com a element vertebrador el voluntariat i la implicació de la ciutadania.

El voluntariat és el conjunt d’accions i activitats d’interès general motivades per l’altruisme i la voluntat de transformació social que compleixen persones físiques, voluntàries, en el marc d’una activitat associativa o bé en programes específics de voluntariat d’una entitat sense ànim de lucre.

Al nostre territori hi ha múltiples organitzacions i entitats que volen contribuir a millorar la societat a través del voluntariat i la implicació de totes les persones. Així doncs, aquest espai vol ajudar a tenir més visibilitat i donar a conèixer totes aquelles propostes socials, culturals, mediambientals del territori amb la missió de millorar les condicions de vida de totes les persones.

Vols col·laborar amb aquest espai? 

Escriu-nos a associacio@quilometrezero.cat!

https://quilometrezero.cat/entrevistes-solidaries/

https://quilometrezero.cat/lassociacio-quilometre-zero-estrena-un-nou-espai-anomenat-entrevistes-solidaries-a-la-seva-pagina-web/


CAUSA ISF COOPPEL PER LA PAU VOL PARTICIPAR EN LES ENTREVISTES SOLIDÀRIES PER A DONAR-SE A CONÈIXER I AIXÍ DONAR A CONÈIXER EN LA NOSTRA XARXA LA SEVA ASSOCIACIÓ.-

Causa ISF Cooppel per la Pau és un pla solidari amb projectes i programes per a fomentar l'ocupació del temps voluntari, promoure el temps de qualitat personal, familiar, cívic i estar més motivats en el temps laboral.

Causa ISF Cooppel per la Pau pretén una sèrie d'objectius, la seva missió es facilitar per la pràctica del Cooppel la construcció de la pau en la ment de les persones i els ODS 2030 des de l'aprendre a aprendre sempre, tot considerant l'aspecte mental, psico-físic, afectiu i social de totes les persones.

Pla:

Tesi Cooppel per la Pau. Cooperar pel sentit comú i per la pau a nivell local i mundial. Cooppel

Programes: 

Dia Internacional, Federació Internacional Cooppel per la Pau i Atenció a les persones.-

Fem atenció a les persones soles, a les persones i les seves famílies amb menors d'edat, a les persones com a responsables de les associacions.

La nostra acció i compromís a més dels programes Cooppel en educació, en la cultura i en les ciències humanes, estem actius en 24 associacions en les seves Juntes Directives respectives. 

Podeu consultar el nostre marc associacionista:

https://dinaments.blogspot.com/2021/04/13-manifest-del-nostre-compromis.html

Pàgina Oficial i Índex del Blogs (POIB) de Josep Maria Ferran i Torrent


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

215.- FERRAN exposà l'estudi de la transmediació social a la URV en les jornades anuals de mediació professional.-

211.- (ES) De diverses ciutats d'Espanya, dimecres a Madrid, el programa Cooppel un taller telemàtic

221.- El poble de Cabacés protagonista de la seva Festa Major 2024